Szállást, lakást, házat keresek
1 / 4 oldal • Share •
1 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4 
Szállást, lakást, házat keresek
Ha nincs hol laknod, ha túl drága az eddigi albérlet, vagy éppen jobb helyre akarsz költözni, akkor itt könnyen találhatsz, aki segít.

Admin- Admin
- Hozzászólások száma: 129

lakas vagy szoba
sziasztok,
tudom meg kicsit korai, de ....
junius 1-tol keresek lakast magamnak glasgow belvarosaban.
gumtreen-probalkozok meg majd a helyi ujsagban ha mar ott leszek.
egyelore azt probalom kideriteni, hogy glasgow melyik reszein erdemes nezni. nem tul draga, de nem is nagyon gazos kornyek valahol a belvarosban.
segitsegeteket elore is koszonom!
a/
tudom meg kicsit korai, de ....
junius 1-tol keresek lakast magamnak glasgow belvarosaban.
gumtreen-probalkozok meg majd a helyi ujsagban ha mar ott leszek.
egyelore azt probalom kideriteni, hogy glasgow melyik reszein erdemes nezni. nem tul draga, de nem is nagyon gazos kornyek valahol a belvarosban.
segitsegeteket elore is koszonom!
a/

dirty_dog- Hozzászólások száma: 11
Szállást keresek másodmagammal ASAP
Perth és Dundee környékén olcsó szállást keresünk 1000-rel...,mindenkinek köszönjük aki segít!

Kujo- Hozzászólások száma: 85
Re:Perth-i lakas
Kujo írta:Perth és Dundee környékén olcsó szállást keresünk 1000-rel...,mindenkinek köszönjük aki segít!
Szio
Olvastam a topic-ban amit irtal es talan tudnek segiteni.
Magyar barataink most hetvegen koltoztek ki egy 1 szobas nagyon tuti lakasbol ami most kiado. Mivel ugynoksegen keresztul ment a dolog ezert kellene referencia stb.Nem tudom,hogy milyen pozicioban vagytok de ha erdekel akkor szolj.Azt hiszem ok £380 korul fizettek a lakasra+ council tax de lehet,hogy mar tobbert teszik ki.
Udv
Anita
wanaka- Hozzászólások száma: 3
Szállás
Anita...egyetlen tündér a Galaxisban!Köszönjük szépen a kivételesnek mondható segítséged de egy jó adag szerencsével sikerült szállást találnunk.
Jó tudni h van kivétel...üdv.L.
A bajbajutottaknak ajánlom nagyon gyors szálláskeresési lehetőség ingyenesen:
-Gumtree-ingyenes hirdetés.a szövegben a főcímhez (ASAP)
-http://www.spareroom.co.uk/-regisztrálni és szintén kiemelni
Jó tudni h van kivétel...üdv.L.
A hozzászólást Kujo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Júl. 29, 2008 6:55 pm-kor.

Orulok,hogy sikerult...
Szia(sztok), Orulok,hogy sikerult szallast talalni,meg koszi a bokot:-)
Szivesen maskor is es sok szerencset nektek! Udv: Anita
Szivesen maskor is es sok szerencset nektek! Udv: Anita
wanaka- Hozzászólások száma: 3
Szállás Aberdeenben
Sziasztok!
Ezt a témát azért indítom, mert nagyon nehéz itthonról ( M.o ) neten találni jó , olcsó , belvárosban lévő lakást vagy szobát. Ha valaki estleg lakótársat keres , kiadna , vagy látott egy hírdetést : az írjon ! Aug 7-én megyünk a barátnőmmel és már nagyon izgulunk hogy nem találunk. Ideigleneset találtunk de az kb 20 font/ éjszaka/fő, és úgy gondoljuk ez nagyon drága. A linkeket megnéztem amiket fenn vannak az oldalon, de egy csomó hírdetés nem egyértelmű: sok mindenre rákérdeztem , dehát még nem válaszoltak.
Szóval ha valaki tud szállást ( munka is jöhet
) az írjon ide!!!
Köszi mindenkinek : puszi: Zsófi
Ezt a témát azért indítom, mert nagyon nehéz itthonról ( M.o ) neten találni jó , olcsó , belvárosban lévő lakást vagy szobát. Ha valaki estleg lakótársat keres , kiadna , vagy látott egy hírdetést : az írjon ! Aug 7-én megyünk a barátnőmmel és már nagyon izgulunk hogy nem találunk. Ideigleneset találtunk de az kb 20 font/ éjszaka/fő, és úgy gondoljuk ez nagyon drága. A linkeket megnéztem amiket fenn vannak az oldalon, de egy csomó hírdetés nem egyértelmű: sok mindenre rákérdeztem , dehát még nem válaszoltak.
Szóval ha valaki tud szállást ( munka is jöhet
Köszi mindenkinek : puszi: Zsófi

zsofika1eske- Hozzászólások száma: 5
pénzes
Kujo írta:Anita...egyetlen tündér a Galaxisban!Köszönjük szépen a kivételesnek mondható segítséged de egy jó adag szerencsével sikerült szállást találnunk.
Jó tudni h van kivétel...üdv.Lajos
hali! http://www.spareroom.co.uk ... ez az oldal nem ingyenes: regisztráltam és 1font/nap , pedig már találtam egy egész jót.... na mind1

zsofika1eske- Hozzászólások száma: 5
Szállás Edinburghban
Sziasztok!
Szobát keresek Edinburghban. Pontosan egy hónap múlva érkezem, augusztus 23-án.
Ha valakinek van vagy lesz kiadó szobája, vagy ismertek valakit, aki albérlőt/lakótársat keres, akkor az írjon nekem, legyen szíves.
Köszi: Ági
Szobát keresek Edinburghban. Pontosan egy hónap múlva érkezem, augusztus 23-án.
Ha valakinek van vagy lesz kiadó szobája, vagy ismertek valakit, aki albérlőt/lakótársat keres, akkor az írjon nekem, legyen szíves.
Köszi: Ági
Ági- Hozzászólások száma: 3
Nem egyszerû szállást találni
A 20 font/fô/éjszaka aberdeeni viszonylatokban nagyon olcsó. Ez valószínûleg B&B lehet. Ha olcsóbbat szeretnél, akkor YOUTH HOSTEL-eket keress. Ezek lényegesen olcsóbbak, viszont leginkább diákszállásra hasonlítanak. A szobák többszemélyesek (4-6-8... ágyasak), s elképzelhetô, hogy másokkal kell megosztanotok a szobát.
Szobát olcsóbban bérelhetsz, 50 font/fô/hét-tôl, viszont ahhoz, hogy ki tudj venni szobát, itt kell lenned. Tehát B&B-ben kezdesz pár napot, míg találsz kiadó szobát. Ez az általános. Vannak szerencsések, de kétlem, hogy otthonról szobát tudnál kibérelni. A szobák gyorsan forognak a piacon, s az viszi el, aki hamarabb fizet.
Szobát olcsóbban bérelhetsz, 50 font/fô/hét-tôl, viszont ahhoz, hogy ki tudj venni szobát, itt kell lenned. Tehát B&B-ben kezdesz pár napot, míg találsz kiadó szobát. Ez az általános. Vannak szerencsések, de kétlem, hogy otthonról szobát tudnál kibérelni. A szobák gyorsan forognak a piacon, s az viszi el, aki hamarabb fizet.

Admin- Admin
- Hozzászólások száma: 129

Szállás csak autósoknak
Cím: Lunan Lodge Lunan by Montrose
Megüresedett egy komoly és tuti szoba.
A Spareroom.co.uk bővebben olvashattok a lehetőségről.
Mi kizárólag csak jót tudunk mondani a szállásadókról.
üdv.L.
Megüresedett egy komoly és tuti szoba.
A Spareroom.co.uk bővebben olvashattok a lehetőségről.
Mi kizárólag csak jót tudunk mondani a szállásadókról.
üdv.L.

Double room kiado okt. 8-tol
Sziasztok!
Agi baratnommel most sikerult egy Edinburgh kozpontjaban levo lakast kivennunk (Omni Centrenel), ahova lakotarsakat keresunk egy ketszemelyes szobaba (franciaagyas).
A lakas rendkivul tagas, baratsagos.
Kertre nez a konyha es a nappali, van kulon etkezo, a ket haloszoba az utcara nez, vilagosak, mindkettoben nagy szekreny van.
A nappaliban egy baratunk fog lakni 1-2 honapig, addig a kiado szoba ara 400 font, utana felmegy 550-re.
Az arban benne van az osszes rezsi!
(council tax es minden mas szamla).
Most mar csak az kell, hogy jelentkezzetek:)
Patrick
Agi baratnommel most sikerult egy Edinburgh kozpontjaban levo lakast kivennunk (Omni Centrenel), ahova lakotarsakat keresunk egy ketszemelyes szobaba (franciaagyas).
A lakas rendkivul tagas, baratsagos.
Kertre nez a konyha es a nappali, van kulon etkezo, a ket haloszoba az utcara nez, vilagosak, mindkettoben nagy szekreny van.
A nappaliban egy baratunk fog lakni 1-2 honapig, addig a kiado szoba ara 400 font, utana felmegy 550-re.
Az arban benne van az osszes rezsi!
(council tax es minden mas szamla).
Most mar csak az kell, hogy jelentkezzetek:)
Patrick
patriqmann- Hozzászólások száma: 13
Szallast keresek november elejetöl
Sziasztok!
Santha Monika vagyok es november elejen költözöm Glasgow-ba. Szallasom viszont meg nincs.
Keresek egy lanyt akinek szüksege lenne szobatarsra vagy lakotarsra.
Nem dohanyzom, nem iszom es nem csapok nagy zajt sem.
e-mail cim: santhamonika@hotmail.com
Elöre is köszönöm!
Üdv,
Monika
Santha Monika vagyok es november elejen költözöm Glasgow-ba. Szallasom viszont meg nincs.
Keresek egy lanyt akinek szüksege lenne szobatarsra vagy lakotarsra.
Nem dohanyzom, nem iszom es nem csapok nagy zajt sem.
e-mail cim: santhamonika@hotmail.com
Elöre is köszönöm!
Üdv,
Monika
monica76- Hozzászólások száma: 1
1 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4 
Similar topics» Helyszínt, lakást szeretnék
» Milyen módszerekkel lehet egy családi házat függetleníteni a szolgáltatóktól!
» kairóban élő magyarokat keresek
» Keresek 1/43 Toyota Corolla G6 modellt
» Üvegházak
» Milyen módszerekkel lehet egy családi házat függetleníteni a szolgáltatóktól!
» kairóban élő magyarokat keresek
» Keresek 1/43 Toyota Corolla G6 modellt
» Üvegházak
1 / 4 oldal